висококачественна изработка от специалисти по детайлите

Акцентът ни е върху контрола за качеството на всеки един етап от производството и монтажа, с което изпълняваме всички условия за получаване на европейският сертификат за качество ISO.

Фокусирането ни е върху водещи Европейски фирми, лидери в последните иновации на пазара ни позволява успешно да прилагаме техните технологични решения в производството на врати и прозорци.

Нашият капитал са хората – техния опит, умения и креативност формира силата и потенциала на компанията ни. Професионализмът на персонала, изграден с опит не по-малко от 3 години във фирмата, гарантира високото и професионално ниво на умение, позволяващо бърз и качествен монтаж, защитавайки правата на своите клиенти за гаранционно и сервизно обслужване.

С индивидуалният си подход към всеки клиент предоставяме възможност лесно да си изберат висококачествени продукти и услуги, предлагани от Нас на оптимално добра цена.

Ние предлагаме високи гаранционни периоди за всички предлагани продукти и услуги. Гаранция от 40 години за PVC профила, 5 години на аксесоари и 5 години на стъклопакетите.

Основни области на производствена дейност:

Алуминиева и PVC дограма с немски и български профили.
Алуминиеви парапети.
Витрини от 10мм стъкло.
Автоматични врати.
Щори – външни и вътрешни.
Охранителни ролетки.
Окачени фасади и бонд.
Покриване на мансарди.
Подвижни тенти и перголи.
Поставяне на комарници.
Метални решетки и огради.
Сервиз на вече монтирана дограма.
Професионални ремонтно-довършителни работи след поставяне на дограмата.