Изработка и монтаж на AL и PVC дограма

PVC дограмата е ново поколение дограма, която вече много хора могат да си позволят, тъй като се предлага на много добри цени.
Това е топлозащитна, високоефективна система, оформена перфектно в цялостна конструкция. Интелигентната завършеност на pvc дограмата повишава в голяма степен нейната сигурност и икономическа целесъобразност.
Намалява разходите на електричество,предпазва от проливен дъжд и силен вятър. Има невероятен дизайн с точни пропорции, които позволяват помещението да бъде още по- светло и уютно.Монтажът е с перфектно прилепяне на вътрешните и външни прозоречни первази. Профилите са удобни за почистване и поддържане благодарение на обкова , разположен зад средното термо управление.
PVC дограмата се изработва от висококачествен материал с гладка повърхност на профилите, елегантен контур, който придава спокойствие и мечтаната тишина във всеки дом.
– PVC дограмата може да бъде многокамерна с оптимална дълбочина на профила 88мм.
– Дебелината на стъклопакета може да бъде от 24 до 52 мм.
Производители и потребители вече виждат реалния ефект и предимствата на системата, която се използва при изграждането на PVC дограмата, което я прави предпочитан избор.

 

Характеристики на алуминиевата дограма


Едни от големите предимствата на алуминиевата дограма са лесната поддръжка и здравината. Алуминият има дълъг живот и издържа на всякакви метеорологични условия и именно поради тези причини е подходящ за витрини, преградни стени и др.
Алуминиевата дограма се изработва от 2 вида профили с прекъснат термостат и без прекъснат термостат. Нейно голямо предимство, е че не се влияе от големи температурни промени и има много по-малко линейно разширение. Дава възможност за изработка и на най-креативните желания на клиента. На практика – тя е вечна.
Поддръжката и е лесна и осигурява много висока плътност на затваряне.
Стандартно се предлага в бял цвят , но може да бъде боядисана прахово и в други гами.
Изборът на вид и марка дограма е огромен,какво ще изберете решавате вие…