ПРОМОЦИОНАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!
При поръчка на профилни системи Рейнар пласт получавате подарък вътрешни хоризонтални щори или комарници за съответните модули.
*** За клиенти с вече направена отстъпка за количества или други , не се прилага промоцията.
*** За повече информация моля свържете се с нас на телефон
+358 888 922 959 

рейнар пласт промоция

REINER plast
Немски профилни системи

www.reinerplast.de/en
видео презентация

reinerplast-300x300Днес марката РЕЙНЪР е символ на високо качество и се нарежда сред най-уважаваните германски марки на ПВЦ профили за прозорци и врати. Прецизната точност и автоматичното смесване на компонентите, които са включени в състава на профилите допринася за най – високо качество на продуктите с марка РЕЙНЪР.
Профилът с марка Рейнър е иновативна конструкция от седем-камерна каса с монтажна дълбочина от 82mm и осем-камерното крило с ширина от 93мм предлагат отлична топло-изолация и оптимална енергийна ефективност. Коефициента на  топло-преминаване на системата е изключително добър – Uf= 1.0 W/m2K. В комбинация с подходящ стъклопакет, той стига до Uw= 0.75 W/m2K. За сравнение – една стандарта 70мм система с подходящ стъклопакет, достига коефициент на топло-преминаване  до Uw= 1.25 W/m2K.
Профилите с марка РЕЙНЪР се изработват под строг контрол и гарантират с най- високо качество.
( Цветовата гама е над 15 декора.)

Стъклопакет
Системата позволява използване на стъклопакет с дебелина до 52мм, което допринася за отлични шумо и топлоизолационни свойства .

Уплътнение
Средното уплътнение на касата увеличава топлоизолацията, допълнително намалява шума, преминаващ през прозореца и осигурява надеждна защита, дори и в екстремни метеорологичните условия с проливен дъжд и буря.

Сигурност
Тази система, в комбинация с ПРОТИВОВЗЛОМЕН ОБКОВ, позволява достигането на най – високо ниво на сигурност, което гарантира вашето спокойствие по отношение на кражба с взлом.

Изолация
Перфектната топлоизолация на PVC дограмата REINER се изразява в значително намаляване на разходите за отопление през зимата и климатизация през летните горещи вълни. Замяната на старите прозорци ще доведе топлинните загуби да се намали с 20 – 30%.)

 

Описание по графиката
1. По – дълбоко застъпване на стъклопакета върху профила – до 25 мм, осигуряващ намаляне на топлинните мостове
2. Топлоизолация – Иновативна многокамерна геометрия , осигурява изолационни стойности до Uf = 1,0 W / m²K.
3. Модерен и елегантен дизайн с леко заоблени контури.
4. 82 mm стандартна ширина на профила, което го прави
идеален избор за ново строителство и ремонт.
5. Остъкляване – позволява стъклопакети с дебелина от 24-52mm
6. Профил съвместим с всички видове обкови DIN 18357
Quality
7. Уплътнение – Средното уплътнение на касата увеличава топло-изолацията, допълнително намалява шума, преминаващ през прозореца и осигурява надеждна защита, дори и в екстремни метеорологичните условия с проливен дъжд и буря.
8. Универсална усилваща система от 1,5 и 2,0 мм Сертификат с картинка