Профили от

 b_a532e891d68a9d067362cc5b191feb7b

PROFILINK е водещ производител на PVC профили за прозорци и врати. Профилната система залага на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на целта се използва най-модерната апаратура и технология на всички нива от производствения процес. Поради този факт, всички продукти отговарят на най-високите изисквания за качество. ПВЦ системите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.

ПВЦ СИСТЕМИ

PREMIUM                PREMIUM               PREMIUM+           PREMIUM Z            CLASIC
Renovation

Profilink-fotor-1 

product_image (1)   A1Z9NF_full

НОВО

product_image (2)

ПЛЪЗГАЩА ПВЦ СИСТЕМА

Имаме удоволствието да ВИ предложим новата ПЛЪЗГАЩА ПВЦ система на ПРОФИЛИНК, която се характеризира с отлично качество, модерен дизайн и конкурентна цена. Тя предлага нови възможности относно полезната площ в помещението. Особено подходяща е за тераси, при които всеки сантиметър от площта им е важна.
Дизайнът на профилите следва пазарните тенденции, а също и вече наложените заоблени контури на системите Premium, Lux и Classic.
Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд отговарят на най-високите изисквания.
Системата позволява използването на стъклопакет с дебелина 24мм.
Стандартно заложените елементи на обкова предлагат заключване и противовзломна защита. Също така подлежат и на регулиране.
Висококачествени и издържливи, продуктите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.